Skip to main content

Politică de confidențialitate

1. Drepturile de autor

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului https://www.habio.ro/, incluzand toate textele, imaginile si orice alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate proiectului rezidential Habio Trifesti. Folosirea continutului din acest site fara acordul Habio Trifesti este strict interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

2. Ce date prelucram despre dumneavoastra

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi.

Atunci când vizitati website-ul nostru https://www.habio.ro/, sunt colectate si stocate în mod automat anumite informatii. Aceste informatii fac referire la locatia generala în care se afla computerul sau dispozitivul dumneavoastra (la nivel de oras), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesarii, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, programe vizualizate, cerere/actiune. Informatiile sunt utilizate pentru a putea concepe site-ul sa se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor nostri. Motivul prelucrarii datelor este de a monitoriza activitatea pe site si a asigura securitatea acestuia.

In timpul utilizarii website-ului dumneavoastra va angajati sa respectati legislatia in vigoare si sa nu desfasurati activitati ce ar putea periclita buna functionare a site-ului, a serverului sau securitatea informatiilor.

Categoriile de date pe care le prelucram sunt:

  • date necesare transmiterii ofertei in urma solicitarii dumneavoastra si pentru mentinerea contactului (nume, prenume, e-mail, telefon);
  • informatii legate de solicitarea dumneavoastra, inclusiv preferintele legate de apartament;
  • date suplimentare necesare incheierii contractelor de vanzare – cumparare;
  • informatii legate de preferintele dumneavoastra de marketing;
  • recenzii si opinii legate de serviciile noastre;
  • orice alte tipuri de informatii pe care decideti sa ni le furnizati.

 

Call Now Button