Skip to main content

ÎNTREBĂRI

FRECVENTE

habio apartamente aviatiei baneasa 2 3 4 camere

Despre HABIO Residence

Care sunt principalele etape ale procesului de dezvoltare și care este situația permiselor și autorizațiilor?

În august 2022 am obținut Autorizația de Construire pentru Faza 1 de rezidențial și am început lucrările.

Finalizarea lucrărilor pentru fiecare fază va fi certificată prin recepția clădirilor. După faza de recepție, clădirile respective vor fi înregistrate la Oficiul de Cadastru. Vom face apoi pașii necesari pentru a pregăti documentele pentru încheierea contractelor de vânzare.

Cum pot monitoriza stadiul dezvoltării proiectului?

Puteți monitoriza dezvoltarea proiectului accesând pagina Evoluție proiect din cadrul acestui site, conturile noastre de social media sau contactându-ne pe email sau telefon.

Care este prețul apartamentelor din Triumf Residence?

Prețurile apartamentelor din Triumf Residence diferă în funcție de tipul de apartament, suprafață, etaj și poziționare. Informații exacte cu privire la prețuri pot fi obținute într-o întâlnire cu consultanții noștri. Ne puteți contacta la numerele de telefon sau pe adresele de email afișate mai jos.

Ce metode de finanțare se acceptă?

Achiziționarea apartamentelor în Triumf Residence se poate face, în funcție de nevoile tale, prin:

  • Plată cash;
  • Credit bancar;
  • Credit imobiliar

Se percepe comision la achiziția apartamentului?

Nu vei plăti comision pentru achiziția unui apartament. Asta mai înseamnă și că suntem implicați direct în fiecare etapă, de la proiectare, la execuție și predare, și supraveghem cu atenție fiecare detaliu.

Mutarea în HABIO Residence

Cum voi intra propriu-zis în posesia locuinței după semnarea Contractului de Vânzare?

Prin semnarea contractului, Cumpărătorul intră în posesia apartamentului. Vânzătorul va preda în mod concret proprietatea în aceeași zi sau mai târziu, în modul agreat de către Părți, pe baza unui Document de Predare.

Care este modalitatea prin care se va face predarea locuinței?

Programăm o vizită de inspectare, în care toată locuința este verificată în cele mai mici detalii și orice problemă sesizată este înregistrată și discutată cu reprezentantul Triumf Residence. Este important să verifici cheile, deschiderea ușilor și a ferestrelor, să tragi apa la toalete, să deschizi robinetele și să verifici în detaliu fiecare cameră, fiecare priză, fiecare întrerupător – lista este semnată ca parte a procesului de predare și orice problemă este înregistrată și rezolvată înainte de înmânarea cheilor.

Unde îmi parchez mașina?

Locatarii ansamblului rezidențial Triumf Residence pot achiziționa un loc de parcare, în primele 3 faze, având la dispoziție 235 de locuri de parcare.

SOLICITĂ O OFERTĂ

Completează formularul de mai jos iar unul dintre consultanții noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a te ajuta să alegi tipul tău preferat de apartament.

    Call Now Button